top of page
Site_juiste grootte.jpg

Wie ben ik ?

Hallo, ik ben Isabelle, een gedreven hartcoherentie- en relaxatiecoach. Met een diepgaande interesse in holistisch welzijn, sta ik klaar om je te begeleiden naar een meer gebalanceerd en vredig leven.

Mijn toewijding aan welzijn begon in 2019, waarbij ik niet alleen gefascineerd was door hartcoherentie, maar ook door een breed scala aan relaxatietechnieken. Door uitgebreide training en certificering heb ik een stevige basis opgebouwd in diverse praktijken zoals relaxatieoefeningen, meditaties, bodyscans, mindfulness en meer. Dit stelt me in staat om een veelzijdig en op maat gemaakt programma aan te bieden dat aansluit bij jouw individuele behoeften.

Als jouw coach ben ik vastbesloten om een ondersteunende en empathische benadering te bieden. Mijn doel is om je te voorzien van effectieve technieken voor stressbeheersing, emotionele balans en het versterken van je algehele gezondheid. Of je nu zoekt naar manieren om te ontspannen, je bewustzijn te vergroten of je hartgezondheid te verbeteren, mijn sessies zijn ontworpen om praktische, toepasbare strategieën te bieden die je kunt integreren in je dagelijks leven.

Samen zullen we een pad verkennen dat niet alleen gericht is op hartcoherentie, maar ook op het verdiepen van je relaxatiepraktijken. Ik nodig je uit om deze transformerende reis te beginnen, waarbij we samenwerken aan het in balans brengen van je hart, geest en ziel.

Welkom bij de relaxatiecoach, waar je reis naar innerlijke rust, hartcoherentie en persoonlijke groei van start gaat.

Gevolgde opleidingen & cursussen

  • Relaxatiecoach ~ Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg

  • Hartcoherentiecoach ~ Louvanie 

  • Breathwork teacher training ~ Yogaloft Academy

  • ReDecision Therapy Practitioner ~ Business Institute for ReDecision (B.I.R.D)

  • Transactionele Analyse - Communicatie programma ~ T.A. Expertise Centrum - For People on the Move

  • Transcendente meditatie ~ Transcendente meditatie centrum

  • Mindful assertief ~ Riet Indigne - Mindfulness- en assertiviteitstrainer

bottom of page