top of page
Site_juiste grootte.jpg

Wie ben ik ?

Hallo, ik ben Isabelle, een toegewijde hartcoherentie- en relaxatiecoach. Met een diepe passie voor holistisch welzijn, ben ik hier om je te begeleiden op je reis naar een evenwichtiger en vrediger leven.

Mijn pad in de wereld van welzijn begon in 2019, waarbij mijn interesse niet alleen uitging naar hartcoherentie, maar ook naar een breed scala aan relaxatietechnieken. Door uitgebreide training en certificering heb ik een rijke kennisbasis opgebouwd in diverse praktijken zoals relaxatieoefeningen, meditaties, bodyscans, mindfulness en meer. Dit stelt me in staat om een veelzijdig en gepersonaliseerd programma aan te bieden dat is afgestemd op jouw individuele behoeften.

Als jouw coach ben ik toegewijd aan het bieden van een ondersteunende en empathische benadering. Mijn doel is om je te voorzien van effectieve technieken voor stressbeheersing, emotionele balans en het versterken van je algehele gezondheid. Of je nu op zoek bent naar manieren om te ontspannen, je bewustzijn te vergroten of je hartgezondheid te verbeteren, mijn sessies zijn ontworpen om praktische, toepasbare strategieën te bieden die je in je dagelijks leven kunt integreren.

Samen zullen we een pad verkennen dat niet alleen gericht is op hartcoherentie, maar ook op het verdiepen van je relaxatiepraktijken. Ik nodig je uit om deze transformerende reis te beginnen, waarbij we samenwerken aan het in balans brengen van je hart, geest en ziel.

Welkom bij de relaxatiecoach, waar je pad naar innerlijke rust, hartcoherentie en persoonlijke groei begint.

Gevolgde opleidingen & cursussen

  • Relaxatiecoach ~ Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg

  • Hartcoherentiecoach ~ Louvanie 

  • Breathwork teacher training ~ Yogaloft Academy

  • ReDecision Therapy Practitioner ~ Business Institute for ReDecision (B.I.R.D)

  • Transactionele Analyse - Communicatie programma ~ T.A. Expertise Centrum - For People on the Move

  • Transcendente meditatie ~ Transcendente meditatie centrum

  • Mindful assertief ~ Riet Indigne - Mindfulness- en assertiviteitstrainer

bottom of page